Profilco S.A. збільшила асортимент теплих віконних і дверних профільних систем
Профілко УА

Profilco S.A. збільшила асортимент теплих віконних і дверних профільних систем

Асортимент теплих віконних і дверних профільних систем
Profilco S.A. збільшила, випустивши систему PR74. Нова система сконструйована в простому, сучасному дизайні відповідно до норм будівництва приватних і громадських будівель в Європі, що поєднує в собі високий рівень звукоізоляції, теплоізоляції та гідроізоляції.
Ця тепла віконно-дверна система була розроблена відповідно до новітніх архітектурних концепцій та вимог до систем з високою енергоефективністю.
Профільна система дає можливість реалізувати весь спектр виробів за допомогою фурнітури, яка використовується в інших віконно-дверних системах Profilco.
Таке рішення говорить про універсальність і технологічність наших профільних систем, які відповідають міжнародним стандартам якості, продуктивності та максимальної безпеки.
Високий коефіцієнт теплоізоляції та експлуатаційні характеристики конструкцій з профільної системи Profilco PR74 досягається за рахунок використання декількох конструктивних рішень:

1. Видима частина системи алюмінієвих профілів PR74 в комбінації рами і стулки розташована в діапазоні 94-122 мм і глибиною 74 мм, що дозволяє встановити енергоефективний склопакет глибиною до 50 мм.

2. Система PR74 оснащена трьома контурами ущільнення з гумою з EPDM як для віконних, так і для дверних конструкцій, що забезпечує високий рівень звукоізоляції, гідроізоляції та герметичності.

3. Система передбачає можливість використання фурнітури для паза з ПВХ. Це дозволяє дещо здешевити готовий виріб і розширює асортимент фурнітури, що використовується в системі алюмінієвих профілів PR74.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 499 XX XX +380 44 499 6045
+380 44 499 XX XX +380 50 445 0699
Идентификатор: 22918
Ролети з теплим коробом GANT