Громади можуть отримати гранти на капітальний ремонт багатоквартирних будинків
Фото: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

Громади можуть отримати гранти на капітальний ремонт багатоквартирних будинків

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розпочинає відбір територіальних громад для участі у проекті "Проектування і капітальний ремонт багатоквартирних будинків, частково пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації". За ним будуть виділені кошти на відновлення п'яти територіальних громад. Грантова угода була підписана між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку, а також Міжнародною асоціацією розвитку.

Органи місцевого самоврядування, щоб взяти участь у відборі, повинні відповідати певним критеріям прийнятності. Ці критерії включають розташування на відстані не менше 30 кілометрів від зон бойових дій та наявність більше одного пошкодженого багатоквартирного будинку в одному житловому кварталі або мікрорайоні. Повні умови участі та критерії визначення учасників програми можна знайти в офіційному оголошенні.

Заявки для участі приймаються до 10 травня 2024 року включно. Органи місцевого самоврядування повинні подати їх до обласних або військових адміністрацій.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23148
Ролети з теплим коробом GANT