Сертифікація стійкості до вітрового навантаження для системи затінення ALUMIL SMARTIA M5600

Сертифікація стійкості до вітрового навантаження для системи затінення ALUMIL SMARTIA M5600

Система сонцезахисту від ALUMIL – SMARTIA M5600 отримала сертифікат стійкості до вітрового навантаження від PLANECO, що діє від імені ift Rosenheim Hellas. Віднесена до найвищого класу, Class: 6, ця сертифікація означає виняткову продуктивність системи в суворих лабораторних умовах, що відображає її здатність витримувати значний тиск вітру.
Стійкість до вітрового навантаження є критичним показником, який вимірює здатність системи витримувати деформації, викликані вітром. Це найважливіший показник якості, функціональності та продуктивності архітектурної системи.

SMARTIA M5600 – це надійна система еліптичних жалюзі, що забезпечує точне керування затіненням будівель, покращуючи їх естетичний вигляд та енергоефективність. Зокрема, вона була інтегрована в такі престижні проекти, як Івент-центр в комплексі Айя-Напа Марина, на Кіпрі https://www.alumil.com/international/specifiers/inspiration/case-studies/event-center-ayia-napa-marina, де її установка є епіцентром дизайну, надавши комплексу особливу естетичну привабливість.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 377 XX XX +380 44 377 7357
Идентификатор: 23149