Німецька компанія покращила перероблення скла та може сортувати склобій
Фото: Reiling Group

Німецька компанія покращила перероблення скла та може сортувати склобій

Німецька компанія Reiling Group, спеціалізована на переробленні вторсировини, оголосила про відкриття нового заводу з перероблення склобою. Розташований у місті Остерведдінген, завод став доповненням до наявного об'єкта компанії у цій локації, який займається переробленням скла.

Одним з основних завдань нового заводу є обробка забрудненого та дрібнозернистого склобою, яке накопичується на існуючих заводах компанії. Процес починається з попереднього висушування матеріалу в барабанній сушарці, після чого він піддається обробці в різних сортувальних машинах. Це дозволяє відокремити різноманітні матеріали, такі як кераміка, камінь, порцеляна, склокераміка, свинцевмісне скло, залізо, кольорові метали, органічні матеріали (такі як фольга та етикетки), а також більші частинки пластику. Також передбачено можливість сортування за кольором.

Висока якість отриманого переробленого склобою дозволяє використовувати його у високоякісній плавці та забезпечує його утримання у виробничому циклі. Звітується, що перші тижні роботи нового заводу пройшли успішно.

На жаль, в Україні будівельне скло не сортується та має зберігатися на полігонах. Воно рідко використовується як порошкоподібний заповнювач для виробництва бетонних виробів та інших матеріалів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23155