REHAU офіційно представив на українському ринку революційну віконну систему ARTEVO
rehau.ua
REHAU ARTEVO

REHAU офіційно представив на українському ринку революційну віконну систему ARTEVO

REHAU Window Solutions разом з партнерами відкриває нову еру інноваційних вікон, офіційно представивши на українському ринку революційну віконну систему ARTEVO.
29 квітня за технічного супроводу експертів REHAU на виробництві Авторизованого Партнера REHAU компанії Вікна КОРСА було виготовлено Перше вікно ARTEVO.

З ARTEVO ми буквально піднімаємо планку енергоефективності, розмірів, дизайну, комфорту, безпеки та екологічності на новий рівень і обіцяємо виняткову ефективність за всіма ключовими характеристиками – 360о Performance.

Раннє залучення клієнтів та партнерів ще на етапі розробки системи дозволило нам виявити ключові вимоги ринку, що потребували негайного рішення: покращення дизайну та експлуатаційних характеристик і водночас оптимізація та зниження трудовитрат. Такі подвійні вимоги стали завданням високої складності і вимагали подвійних зусиль для їх реалізації. Врешті, те, що на початку здавалось нерозв'язним завданням, ми втілили в ARTEVO.

Вперше ця революційна система була представлена ринку на власній виставковій платформі REHAU World of Windows 2022 і впевнено очолила перші позиції преміального портфоліо REHAU.

ARTEVO – це симбіоз перевіреного High-Tech матеріалу RAU-FIPRO X та визнаного технологічного досвіду REHAU, що дозволяє максимально задіяти потенціал вікна:
• Сучасний мінімалістичний дизайн з чіткими, виразними контурами профілю.
• Інтегровані по всьому перерізу віконного профілю силові елементи з RAU-FIPRO-X забезпечують підвищену міцність та стабільність, що робить можливим виготовлення великогабаритних стулок без застосування металевого армування.
• Висота стулок до 2,80 м і в білому, і в кольоровому виконанні.
• Cтулки врівень з рамою – переживають свій ренесанс, повертаючи гармонію в зовнішню естетику вікон.
• Коефіцієнт теплопередачі Uf до 0,79 Вт/м²K для ARTEVO max (варіант системи із застосуванням запатентованої вставки - інноваційної LowE profile technology, унікальне стале рішення для проєктів за стандартами Passivhaus).
• Утворює єдиний системний ландшафт віконних профілів REHAU з монтажною глибиною 80 мм (SYNEGO, SLINOVA / SLINOVA X).

ARTEVO. Мистецтво досконалих вікон
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 23153
Нова компактна ручка HOPPE