Презентуємо нову торгову марку `Карпатські вікна`
http://ekranvk.com.ua/

Презентуємо нову торгову марку `Карпатські вікна`

Карпати — місце, де народжуються легенди, де життєдайна сила лісу надихає на створення шедеврів. Тут, в гармонії з природою, живуть щасливі люди та століттями користуються її дарами.
“Карпатські вікна” - вироби, створені для вас дбайливими майстрами, що поєднали досвід поколінь та сучасні технології деревообробки.
ДП “Екран-віконні конструкції” - компанія з підніжжя Карпатських гір, де вікові традиції виробництва столярних виробів відтворені на сучасному обладнані.
Сучасне столярне устаткування та інструмент дозволяє нам створювати під торговою маркою “Карпатські вікна” екологічні дерев`яні вироби нового рівня якості та довговічності.
Асортимент “Карпатських вікон” представлений конструкціями із зрощеного та суцільного брусу січенням:
- тришаровий 68*80 мм (ширина скління 24 мм);
- тришаровий 78*80 мм (ширина скління 36 мм);
- чотиришаровий 92*80 мм (ширина скління 48 мм);
Використовуються такі види деревини:
- дуб — має чудову текстуру у розрізі і високі міцнісні показники;
- сосна — оптимальне для нашого клімату дерево;
- сибірська модрина - стійка до біологічних впливів та перепадів температур.
Лакофарбове покриття “Карпатських вікон” є якісно новим — забезпечує надійність та довговічність виробу, одночасно даючи можливість дереву дихати, тобто
пропускати крізь свої пори певну кількість повітря.
“Карпатські вікна” сертифіковані! ДП “Екран-вк” другою в Україні отримало міжнародний сертифікат від німецької компанії Sikkens, що надає клієнту гарантію збереження якості
лакофарбового покриття виробів з дерева від 5 до 7 років.
ДП “Екран-вк” пропонує 10 стандартних кольорів для “Карпатських вікон” від компанії Sikkens: ясен, ялина, золотий дуб, тік, афромозія, каштан, вишня, горіх, махонь,
білий. На особливе замовлення клієнта можливе фарбування виробів у будь-який колір по
RAL-шкалі.
Декор: для індивідуальних проектів ДП “Екран-вк” пропонує “Карпатські вікна” з декоративними дерев`яними накладними панелями із рельєфним різьбленням та шпросами.
Такі вікна і двері стають чудовим архітектурним декором фасаду, надають будівлям урочистого вигляду, підкреслюють приналежність до певного архітектурного стилю.
Наші дерев`яні вікна встановлюються як в нових будівлях, так і в історичних палацах та будинках, де найголовнішим є функціональність і довговічність при збереженні високого рівня деталізації декоративних елементів вікна. Вічні вікна - дерево-алюмінієві вікна по праву заслужили цю назву. Алюмінієві накладки, прикріплені на зовнішню поверхню дерев`яного вікна, чудово захищають його від негативних атмосферних впливів (спеки, дощу, морозу) та механічних пошкоджень (подряпин, ударів, шкідників). Дерево-алюмінієві вироби торгової марки “Карпатські вікна” з легкістю прослужать не менше 80-ти років.

Вікно є не тільки елементом будівлі, а чимось значно більшим. Затишок, комфорт, стиль, якість, натуральність: саме з цими словами можна асоціювати “Карпатські вікна” від ДП “Екран-вк”.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 502 21 XX XX 0800 502 214
0800 502 21 XX XX +380 50 371 2716
0800 502 21 XX XX +380 3245 39165
Идентификатор: 10445
Вікна, двері, балкони REHAU