"Карпатські вікна" ТМ на Буковелі

"Карпатські вікна" ТМ на Буковелі

Буковель — улюблене місце відпочинку тисяч українців. Зазвичай туристи приїжджають сюди для активного гірськолижного відпочинку, а також, щоб насолодитися чистою красою, подихати свіжим повітрям Карпатських гір, поближче познайомитися з місцевими традиціями та гуцульським колоритом.
Тому багато власників готельно-туристичних комплексів у цьому карпатському регіоні намагаються забезпечити своїм відвідувачам комфортні умови відпочинку та зробити свої заклади максимально привабливими. У цьому їм допомагають натуральні, природні будівельні матеріали, що споконвіку використовувалися у цій місцевості.
Але вимоги сьогодення до комфорту та безпеки залишаються особливо актуальними для більшості відпочивальників. Перевагу надається закладам, що якісно зуміли поєднати ці дві складові: екологічність, традиційність з одного боку, та комфорт, сервіс, безпеку - з іншого.
Саме таким відпочинком вас порадує новий готельно-ресторанний комплекс “Київська Русь”, що гостинно відчиняє свої двері у самому центрі Буковеля вже через декілька днів.
Основною “родзинкою” закладу є якраз його архітектура та затиштий етнодизайн інтер'єру. А допомагають забезпечити тапло та затишок готелю вікна і двері з дерева “Карпатські вікна” ТМ. Це один із чудових прикладів застосування дерев'яних виробів від ДП "ЕКРАН-ВК" на об'єкті такого масштабу та призначення. Нам дуже приємно, що “Карпатські вікна” ТМ стануть частиною оздоровчої атмосфери відпочинкового комплексу “Київська Русь”.

Запрошуємо Вас до Карпат, щоб гарно відпочити, а також оцінити всі переваги еко-будівництва та вагомий внесок виробів “Карпастські вікна” ТМ у ці переваги!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 502 21 XX XX 0800 502 214
0800 502 21 XX XX +380 50 371 2716
0800 502 21 XX XX +380 3245 39165
Идентификатор: 12211
Ролети GANT Termo з прихованим коробом