Соціальні ініціативи компанії ’Вікно Плюс’

Соціальні ініціативи компанії ’Вікно Плюс’

Компанія "Вікно Плюс" продовжує свою соціальну діяльність, спрямовану на підтримку здорового способу життя у підростаючого покоління.

16 травня 2015року ми виступили спонсором міських змагань з воркауту (Воркаут (Workout (тренування; розм. Вуличний фітнес) - один з різновидів масових фізкультурних занять, включає в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках, а саме на турніках, брусах, шведських стінках, горизонтальних сходах та інших конструкціях, або взагалі без їх використання (на землі). Основний акцент робиться на роботу з власною вагою і розвитком сили і витривалості). Такому розмаїттю силових елементів, які демонстрували наші учасники, могли б позаздрити знамениті майстри даного виду спорту. В змаганнях брали участь більше тридцяти учасників.

22 травня 2015року футбольна команда ТМ "Вікно Плюс", яка виступає від району "Руські фільварки", в рамках турніру з міні-футболу, зустрічалася з юнацькою командою ДША № 2. Матч пройшов за бурхливої підтримки трибун, а рахунок 10-7 на користь команди "Вікно Плюс" не дав нудьгувати футбольним уболівальникам. Після закінчення змагань, всі учасники були нагороджені подарунками від компанії "Вікно Плюс".

До нових зустрічей на спортивних майданчиках нашого міста.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 15366