Початок стратегічного співробітництва компаній aluplast і Канталь

Початок стратегічного співробітництва компаній aluplast і Канталь

15 грудня в комплексі "Terra Nova" відбулася конференція присвячена угоді про стратегічне партнерство компаній aluplast і Канталь.
Партнери компанії Канталь були ознайомлені зі стратегією розвитку на 2016 рік, а також з новою продуктовою лінійкою, створеною на базі профільних систем aluplast. З німецької сторони захід проводив директор з продажів у Східній Європі компанії aluplast Alexander Klotz. Дана конференція є гарним стартом ефективної співпраці двох компаній.

Компанія Канталь володіє величезним досвідом у виготовленні якісних і надійних металопластикових конструкцій і завжди пропонує споживачеві металопластикові вікна, створені на базі передових енергоефективних технологій.
Вимоги до якості та відповідності європейським стандартам, а також наявність великої продуктової лінійки, були основними критеріями при виборі компанії aluplast, як стратегічного партнера. Компанії aluplast і Канталь поділяють спільні цінності: "Якість - понад усе". У зв'язку з цим було прийнято рішення про стратегічну співпрацю. Особливо хотілося б підкреслити, що компанія Канталь є ексклюзивним партнером aluplast в Україні з виробництва енергозберігаючих вікон energeto®.
Фахівці Канталь вивчивши всі показники і дані досліджень, а також відвідавши головне виробництво aluplast в місті Карлсрує, переконалися, що віконні ПВХ системи energeto® дійсно є справжнім проривом в галузі енергозбереження.
Турбота про енергозбереження вже дуже давно є не розкішшю, а необхідністю. Користуючись особливою зацікавленістю людей у цьому питанні, компанія Канталь виводить на ринок України вікно нових можливостей - PREMIUM energeto®. Вікно PREMIUM energeto®, завдяки поєднанню технологій «bonding inside» і «powerdur inside», чудово зарекомендувало себе на віконному ринку Німеччини та має ряд беззаперечних переваг у порівнянні зі звичайним металопластиковим вікном.
Завдяки цим інноваціям, компанія Канталь створює не просто вікна, а неповторний високоякісний продукт, який вбереже вас від холоду та зменшить витрати на енергоносії, додавши затишку й комфорту у ваші домівки.

Компанія Канталь висловлює подяку своїм партнерам за проявлений інтерес та сподівається, що дані зміни посприяють досягненню результатів у збільшенні продажів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 391 XX XX +380 44 391 4342
+380 44 391 XX XX +380 68 433 5503
+380 44 391 XX XX +380 44 391 4342
Ідентифікатор: 16248
КАНТАЛЬ
 Оцінка - 5 из 5
Спасибо!
20 груд. 2015 р., 13:36
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Кесслер Олег Игоревич
Продуктивной совместной работы!
19 груд. 2015 р., 08:25
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ