Дебют Viknar’off на міжнародній виставці Fensterbau Frontale 2016

Дебют Viknar’off на міжнародній виставці Fensterbau Frontale 2016

fensterbau/frontale 2016
З 16 до 19 березня у місті Нюрнберг (Німеччина) відбулася виставка Fensterbau Frontale. Ця виставка воістину клондайк для нових ідей та інноваційних технологій, присвячених виробництву вікон і оформленню фасадів. Fensterbau Frontale — одна з важливих подій віконної галузі, є провідною європейською виставкою, проходить кожні два роки і залучає провідних фахівців в області віконної і фасадної індустрії, будівельників і архітекторів. На її майданчику завжди можна побачити останні розробки віконного виробництва, сучасні можливості застосування скла в архітектурі, новітні технології та багато іншого.

Компанія Viknar’off цього року стала першою українською компанією з виробництва ПВХ – конструкцій, яка взяла участь у даній виставці. Оскільки компанія активно розвивається та налагоджує торгові зв’язки з іноземними дилерами, то участь у Fensterbau Frontale є хорошою платформою для пошуку партнерів.

Ми підготували для відвідувачів виставки стенд в українському стилі, чим помітно вирізнялися з-поміж інших учасників. Компанія завжди підтримує імідж своєї країни, а гідно представити себе та Україну на європейському ринку вважаємо за честь. Ми прагнемо завоювати світовий ринок високоякісними вітчизняними продуктами, які б асоціювалися у міжнародній спільноті з Україною. Намагаємось донести правду про країну, пропагувати її надбання і цінності.
На стенді презентовано вироби компанії та інноваційні досягнення. Viknar’off постійно шукає нові шляхи розвитку і вдосконалення своїх продуктів.

Представники компанії, які презентували Viknar’off на виставці, також були у костюмах з національними елементами, чим привертали увагу та мали великий попит у фотографів.

Надіємось, що участь у виставці міжнародного масштабу принесе користь компанії Viknar’off і її існуючим та майбутнім клієнтам. Адже все, що ми робимо в нашій повсякденній роботі, сфокусовано на потребах наших клієнтів.

Надіємось, що Viknar’off зробить свій внесок у зовнішньо економічну діяльність України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16664