Компанія Канталь провела конференцію на тему: "Вікна зі вклеєними склопакетами"

Компанія Канталь провела конференцію на тему: "Вікна зі вклеєними склопакетами"

Компанія Канталь провела велику конференцію присвячену особливостям та перевагам вікон зі вклеєними склопакетами.

На захід в якості доповідачів були запрошені провідні фахівці галузі. З німецької сторони захід проводив директор із продажів у Східній Європі компанії aluplast Alexander Klotz. Лейтмотивом його виступу було виділити основні переваги енергозберігаючих вікон із вклеєними склопакетами в порівнянні зі звичайними металопластиковими вікнами і розповісти, чому вікна з вклеєними склопакетами так затребувані на європейському ринку.

Наступним перейняв естафету виступів представник швейцарського міжнародного концерну Sika - Matthias Dick. Sika є світовим лідером на ринку виробництва спеціальної будівельної хімії, клеї якої компанія Канталь використовує для вклеювання склопакетів. Він розповів, що вікна зі вклеєними склопакетами є для українського ринку принципово новим продуктом, який природним чином викликає побоювання у наших споживачів. Фахівець компанії Sika поспішив розвіяти всі міфи і побоювання, розповівши про те, що на європейському ринку використання скла в якості структурного елементу у віконній конструкції зі застосуванням клейових методів проводиться вже понад 30 років, а доцільність даної технології доведена мільйонами успішно вклеєних вікон!
Компанії Канталь був також вручений сертифікат відповідності, який підтверджує якість процесу вклеювання склопакетів згідно з технологією компанії Sika.

Керівник київської філії швейцарського концерну Glas Trösch Group Олег Світличний особливу увагу свого виступу приділив темі сумісності клею зі вторинною герметизацією склопакету. Він навів приклади неякісних клеїв, які приводили до руйнування вторинної герметизації склопакетів, а отже віконна конструкція переставала виконувати свої функції. Компанія Glas Trösch у своїх лабораторіях у Швейцарії перевірила і схвалила клейові системи Sika, які використовує компанія Канталь для вклеювання, і підтвердила це офіційним висновком лабораторії.

Компанія Канталь висловлює подяку своїм партнерам за проявлений інтерес і сподівається, що дана конференція посприяє досягненню результатів у збільшенні продажів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 391 XX XX +380 44 391 4342
+380 44 391 XX XX +380 68 433 5503
+380 44 391 XX XX +380 44 391 4342
Ідентифікатор: 16961