Проект “Viknar’off з турботою про майбутнє” звітує

Проект “Viknar’off з турботою про майбутнє” звітує

Як ми вже повідомляли, компанія Viknar’off присвячує 2016 рік підтримці дітей і молоді. В рамках програми “Viknar’off з турботою про майбутнє” ми хочемо поділитись перемогами наших підопічних, адже вони дійсно варті нашої уваги і визнання.

Отож, почнемо зі здобутків команди з міні-футболу ДЮСШ м. Тернопіль (юнаки 2007 р.н.).

Січень
Команда зайняла 2 місце серед 56 команд у турнірі “Прикарпатське Різдво”, м. Івано-Франківськ. Турнір тривав 3 дні, брали участь команди з різних куточків країни.
Лютий
2 денний турнір у м. Козова, команда зайняла 5 місце.

3 денний турнір у м. Хмельницький, команда зайняла 1 місце.

Березень

2 денний турнір у м. Хмельницький, 4 місце.
Наступний – Боксерський Клуб “Щкіряна рукавичка” м. Тернопіль

Січень

Тернопільські боксерки Олеся Крисюк та Христина Дядьо стали чемпіонками України серед юніорок та молоді. Цьогоріч чемпіонат України серед жінок, молоді та юніорок відбувався у Кривому Розі з 18 до 23 січня. Обидві представниці Тернопілля другий рік поспіль зуміли підтвердити статус найсильніших у своїх вагових категоріях. Перемога на чемпіонаті України дозволила нашим дівчатам стати першими номерами у збірній України.

Лютий

1. Вдало виступили тернополяни на турнірі у Рівному. 25-27 лютого у своїй ваговій категорії кращим став Кордупель Назар (БК “Шкіряна Рукавичка”). Фіналістом турніру став: Тарас Кордупель (БК “Шкіряна Рукавичка”)

2. У Хмельницькому пройшов молодіжний чемпіонат України з боксу. Єдину медаль для Тернопілля здобув 16-річний важковаговик Максим Грейцар, який виборов бронзову нагороду. Спортсмен переміг суперника з Донеччини, за плечима якого уже було майже 50 боїв. Для Максима це був лише перший поєдинок у боксі, адже цим видом спорту юнак займається всього лиш 3 місяці і у своїй ваговій категорії він був наймолодшим учасником.

Травень

1. Переможницею міжнародного турніру з боксу пам’яті Георгія Шумейка стала вихованка Олеся Крисюк. Турнір відбувався у Кривому Розі з 4 до 8 травня. Тернополянка у Кривому Розі провела два успішних поєдинки. Ці міжнародні змагання були одним із етапів підготовки перших номерів збірної України до майбутнього чемпіонату Європи.

2. П’ять путівок на чемпіонат України з боксу серед школярів вибороли представники тернопільських спортклубів “Шкіряна рукавичка”. Регіональна першість України відбулася нещодавно у Хмельницькому. За перепустки на чемпіонат країни змагались 70 боксерів-школярів з Тернопільської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей. Честь Тернопілля захищали шість боксерів. Золоті нагороди вибороли Назар і Тарас Кордупелі. Друге місце у Данила Вівчара і третє завоював Богдан Крамар. Боксери, що зайняли 1 та 2 місце отримали путівки на чемпіонат України.
Вітаємо усіх талановитих юних спортсменів з перемогами. Пишаємось та чекаємо на нові досягнення.

Ми й надалі будемо висвітлювати інформацію щодо програми Viknar’off з турботою про майбутнє. Тож далі буде…..
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16970