Нове покоління мансардних вікон VELUX: більше світла, більша енергоефективність
VELUX
Універсальне вікно з двома ручками

Нове покоління мансардних вікон VELUX: більше світла, більша енергоефективність

В 2016 році світовий лідер компанія VELUX презентувала нове покоління мансардних вікон.

Лінія OPTIMA – це функціональні та практичні вікна за доступною ціною, які чудово підходять для більшості приміщень в мансарді. Енергоефективність та надійність, лаконічний стиль з м’якими лініями та елегантна тонка рама сподобаються і раціональним користувачам, і прихильникам сучасного дизайну.

Лінія PREMIUM увібрала в себе найкращі здобутки за 75 років існування провідного експерта у денному освітленні та природній вентиляції. Інноваційні технології, максимальне збереження тепла, безпека та захист, стильний дизайн, екологічні матеріали та дистанційне керування вікнами та аксесуарами — все це лінія VELUX PREMIUM для кращого здоров’я та самопочуття.

«Набутий досвід і розуміння українського ринку перетворилися на запуск вікон нового покоління, які складатимуться з двох ліній – практичного рішення OPTIMA та розкішної лінії PREMIUM для любителів дизайну та передових технологій. Кожна лінія містить багато новинок, інновацій та унікальних пропозицій. Розвиваючи і вдосконалюючи наші продукти, ми ставили за мету зробити мансарди більш світлими, комфортними та теплими», - переконує Юрій Ткаченко, генеральний директор ВЕЛЮКС Україна.

Більше світла, більше комфорту, більша енергоефективність та більше захисту – це переваги нового покоління мансардних вікон від компанії VELUX.

Нові енергоефективні рішення дозволяють покращити енергобаланс у приміщенні — різницю між показниками отриманого тепла та тепловтратами. Зокрема, збільшення поверхні скла на 10% за рахунок звуженої рами (у порівнянні з вікнами VELUX попереднього покоління) забезпечує більше денного світла та сприяє проникненню більшої кількості пасивного тепла, що надходить в кімнату з сонячними променями. При цьому розміри вікон залишилися без змін.

Крім того, нова вдосконалена система ізоляції Thermo Technology™ для більшої енергоефективності, яка застосовується у всіх моделях лінії PREMIUM, та додатковий ущільнювач зменшують тепловтрати та сприяють економії ресурсів на опаленні. Спеціальне герметичне ущільнення збереже тепло в будинку й зекономить кошти.

Світовий лідер ринку мансардних вікон компанія VELUX інвестує значну частину своїх ресурсів в подальшу оптимізацію комфорту проживання. Тому з новим поколінням мансардних вікон в кімнатах завжди буде достатньо свіжого повітря завдяки вбудованій вентиляції. Навіть при закритому вікні.

Для більшого комфорту на вікна нового покоління можна встановити дистанційне керування з живленням як від електромережі, так і від сонячного елементу. Вікна з вбудованим електромотором комплектуються сучасним сенсорним пультом, який дає можливість керувати вікном та аксесуарами (штори, маркізет, ролети) з будь-якого місця в будинку.

У вікнах нового покоління також встановлено датчик дощу. При перших краплях, інтелектуальна програма автоматично зачинить усі вікна й вбереже інтер’єр кімнати від пошкодження.

Нове покоління гарантує більше захисту для мешканців будинку. Завдяки внутрішньому склу «триплекс» під вікнами можна спати, працювати або гратися. Навіть якщо вікно при сильному ударі розіб’ється, уламки залишаться на плівці й не розлетяться. Це важливо, якщо на мансардному поверсі граються діти.

Проте ключовою перевагою нового покоління мансардних вікон є їх доступність. Адже в асортименті компанії наявні моделі для усіх сегментів ринку - від базового до преміум класу. Тому клієнти з різними фінансовими можливостями та побажаннями зможуть знайти для себе оптимальне рішення.

Ось чому особливої уваги заслуговує універсальна модель вікна з нової лінії OPTIMA Комфорт з двома ручками відкривання. Перевагою цієї моделі є те, що тип відкривання можна вибрати не до, а вже після встановлення. Якщо існує невизначеність, вікно з верхньою ручкою чи нижньою краще для окремо взятої мансарди, зупинити свій вибір можна після встановлення вікна. В цьому випадку споживач точно буде впевнений в зручному користуванні продукцією.

Якщо споживач зупинив вибір на нижній ручці, а з часом діти підросли й існує ризик, що вони самі відкриють вікно, що дійсно небезпечно, завжди можна змінити тип відкривання й користуватися верхньою ручкою. Це убезпечить родину від нещастя й збереже сімейний спокій.
Універсальна модель вікна, крім вибору типу відкривання, має цілу низку переваг та інновацій: більше світла на 10%, вбудовану вентиляцію, фільтр від пилу та комах, додатковий контур ущільнення, загартоване скло для більшого захисту, безпечний склопакет - внутрішнє скло «триплекс» та стильний дизайн. Ці особливості роблять універсальну модель вікна ідеальним вибором, що поєднує в собі високу якість, широку функціональність та помірну вартість.

То ж, дбаючи про здоров’я своєї родини, комфорт та енергоефективність будинку, варто звернутися до професіоналів компанії VELUX. І тоді життя наповниться світлом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6065
Ідентифікатор: 17410