Співробітники «Віконда» відвідали семінар «Тендери 2016. Державні закупівлі в Україні»

Співробітники компанії «Віконда» традиційно розпочали новий навчальний рік із підвищення своєї кваліфікації. А саме Білоконь Сергій, менеджер по бюджетним об'єктам, Герасимчук Христина, інженер-конструктор і Півень Ольга, заступник начальника управління алюмінієво-фасадних конструкцій взяли участь у семінарі «Тендери 2016. Державні закупівлі в Україні», який проходив 29 вересня в Києві.

Учасники дізналися про нові правила і юридичні аспекти організації державних закупівель товарів, робіт, послуг, отримали відповіді на актуальні питання, що стосуються зміни законодавства і даних відкритих баз та реєстрів при проведенні процедур закупівель.

Варто підкреслити, що в ході семінару було проведено майстер-клас реального проведення закупівель в режимі on-line з використанням системи PROZORRO. Відзначимо, що ТМ «Віконда» є активним учасником цієї державної програми, виступаючи постачальником якісних металопластикових конструкцій і підтримуючи реалізацію цього проекту, адже реформу в сфері державних закупівель по праву можна вважати прикладом успішних змін у країні.

Коментує Півень Ольга, заступник начальника управління алюмінієво-фасадних конструкцій: «Ми впевнені, що відвідування подібних заходів дозволяє стати ближче до замовника за допомогою розширення якісних послуг компанії. Знання правових норм документації, можливих непередбачених ризиків, а також практичні навички ведення тендерних замовлень - є основними факторами надання оперативного сервісу нашим партнерам і клієнтам. Ми завжди раді нашим клієнтам і їх замовленнями будь то з боку простих жителів країни, або й державних установ».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 17476