REHAU знову визнано «Вибором року»

REHAU знову визнано «Вибором року»

За яким принципом українці обирають вікна? – Насамперед, шукають досвідченого виробника, який з якісних комплектуючих виготовить надійне, довговічне вікно.

На якості, досвіді та надійності REHAU вже 58 років поспіль будує свою роботу у виготовленні віконних профілів. Дбаючи про потреби наших клієнтів, ми створюємо віконні системи, які стоять на сторожі родинного тепла і затишку. А задоволені клієнти віддячують нам за те своєю прихильністю та визнанням.

Так і цьогоріч, завдяки українським споживачам та експертам будівельної галузі марку REHAU знову визнано лідером серед виробників профільних систем року у Міжнародному рейтинговому фестивалі-конкурсі «Вибір Року 2016».

Ця перемога має для нас особливе значення з двох причин. По-перше, дослідження проводить міжнародна дослідницька компанія Nielsen TNS Ukraine за аудиторської підтримки Deloitte Ukraine незалежно від того, чи зголошуємось ми брати в ньому участь, чи ні. Дослідження повноцінне, комплексне і дозволяє оцінити як нашу загальну позицію на ринку, так і у порівнянні з нашими поважними конкурентами. Також конкурс має цікавий нюанс: в разі, коли переможець відмовляється від ліцензії, то другий номер не стає автоматично першим. Тож, гадаємо, такому дослідженню варто довіряти.

По-друге, умови конкуренції на ринку стають дедалі складнішими, а наш головний суддя – український споживач – більш вибагливим і обізнаним замовником. Краще, ніж продукт, який працює роками без жодних проблем, його не переконає ніяке креативне гасло чи реклама. Тож віримо, що цьогорічні 24,1% голосів споживачів нам подарували саме теплі та надійні вікна з профілів REHAU. Крім того, незалежно від віку, соціального статусу і регіону проживання, 55% населення показало, що знає марку REHAU, а половина з них користується і вважає REHAU кращим товаром.

Високу професійну оцінку якості нашого продукту в цьому році висловила і Експертна рада конкурсу, а це 207 представників державних, громадських та комерційних установ, які є обізнаними фахівцями щодо якісних характеристик товарів та послуг, зокрема, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, МОЗ України, Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств та ін. 42% опитаних експертів підтвердили статус REHAU як кращого віконного бренду року.

А це означає, що ми залишаємось вірними меті, з якою прийшли на український ринок ще в 1997 році – пропонувати продукти найвищої якості для задоволення потреб найвибагливішого замовника.

Подяку за перемогу ми хочемо висловити і нашим Партнерам – тим віконним компаніям, які, поділяючи цінності бренду, дотримуючись високих стандартів якості у виробництві вікон, вже 20 років зміцнюють знання і повагу до продуктів з позначкою REHAU в Україні!

Дякуємо за довіру!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 17796