Akpen продовжує цикл навчальних семінарів

Akpen продовжує цикл навчальних семінарів

Akpen, один із флагманів ринку фурнітури для СПК Туреччини, вже протягом декількох років веде процес автоматизації виробництва. Роботизовані лінії в свою чергу вимагають більш високого рівня професіоналізму співробітників, які контролюють їх роботу.

Саме з цієї причини керівництво підприємства на регулярній основі організовує навчання персоналу, щоб гарантувати стабільну якість продукції, а також належний рівень умов праці.

Темою останнього семінару, проведеного в навчальному центрі заводу Akpen, була обрана техніка безпеки персоналу, що відповідає за роботу автоматичних складальних ліній і надання першої допомоги. У рамках заходу учасники отримали необхідні знання для роботи з високоточним обладнанням і ключові навички з техніки безпеки.

Завод Akpen із моменту заснування орієнтований на активний розвиток ринку віконно-дверної фурнітури. Доказом цього є всебічна модернізація виробництва, розширення асортиментної лінійки і поновлення як самих бізнес-процесів, так і супутніх їх іміджевих атрибутів. У зв'язку з цим не так давно був проведений ребрендинг і представлений новий фірмовий стиль підприємства.

Безумовно, основним фактором взятих темпів розвитку заводу Akpen є високий рівень підготовки його співробітників. Очевидно, що ніяка модернізація і перенастроювання ключових бізнес-процесів була б неможлива без постійного навчання та розвитку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 17828