Відбувся другий захід у рамках проекту «WDS: на власні очі»

Відбувся другий захід у рамках проекту «WDS: на власні очі»

Кращий спосіб розповісти про виробництво - показати його на власні очі! І «МІРОПЛАСТ» з радістю запрошує всіх бажаючих дилерів. 21 січня ми знову приймали гостей в рамках проекту «WDS: на власні очі».
У ході заходу гості побували на екскурсії на виробництві, де в подробицях могли роздивитися основні процеси випуску ПВХ-профілю. Однією з ключових точок екскурсії стала лабораторія якості «МІРОПЛАСТ». Тут гостям продемонстрували кілька випробувань продукції, проведених на виробництві з метою контролю якості.
Після екскурсії гостей чекав семінар від керівника Miroplast Business School Олексія Козіна, присвячений можливостям компанії МІРОПЛАСТ на віконному ринку, широкій асортиментній лінійці компанії і планам на 2017 рік. Роман Євглевський, технічний експерт компанії, як анонс тренінгів по монтажу, висвітлив ключові моменти і основні помилки при монтажі. У режимі реального часу Роман провів досліди з монтажною піною, які дуже вразили гостей. Більше інформації про те, як зробити монтаж ідеальним і як бути готовим до будь-яких сюрпризів на об'єкті можна дізнатися на окремих тренінгах Романа.

Дякуємо нашим гостям, що завітали до нас - ми відкриті і завжди раді зустрічі. Впевнені, що суботній захід стане для вас натхненням для успішного віконного сезону, який вже зовсім скоро чекає нас!
Всіх бажаючих стати учасником «WDS: на власні очі» запрошуємо вже 11 березня 2017 года! Реєстрація на сайті wds.ua відкрита!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 17826