Компанія Steko стала володарем “Зеленого журавлика”!

Компанія Steko стала володарем “Зеленого журавлика”!

Ми раді поділитися приголомшливою новиною: компанія Steko стала володарем "Зеленого журавлика"! На сьогоднішній день це перша і єдина компанія серед виробників віконних конструкцій в Україні, яка отримала це міжнародне екомаркування.

Кажуть, синиця в руках краще журавля в небі. Це відмовка посередніх людей, адже спіймати свого журавля вдається лише по-справжньому успішним і старанним — тим, хто вірить в себе і вміє направити свій потенціал в правильне русло. Вікна Steko пройшли добровільну екологічну сертифікацію і вкотре підтвердили свою репутацію виробника екологічних вікон №1 в Україні.

На сьогоднішній день вимоги дотримання екологічних стандартів для добровільного отримання знака "Зелений журавлик" вважаються одними з найбільш суворих. Покупець, побачивши таке маркування на вікнах Steko, може бути впевнений: перед ним абсолютно безпечний продукт, що володіє поліпшеними екологічними характеристиками і повністю відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 14024.

"Зелений журавлик" — перша українське екомаркування, яке визнане в 60 країнах світу, у тому числі у Сполучених Штатах Америки і у державах, що входять до складу ЄС.

Сертифікат підтверджує, що при виробництві вікон Steko не використовуються наступні речовини:
полібромдіфенілові ефіри;
бромований парафін;
коротколанцюгові хлоровані парафіни;
сполуки важких металів, таких як кадмію, свинцю, ртуті, олова (ТВТ, ТРТ) та шестивалентного хлору;
оксиди сурми та інші хімічні сполуки, які несуть в собі небезпеку для навколишнього середовища і для здоров'я людини.
Крім того Steko використовує нетоксичну упаковку, яка придатна для переробки і не містить хлоруваних та галогенових пластмас.

Вікна Steko — гордість національного ринку. Вони виробляються на сучасному європейському комп'ютеризованому обладнанні. Контроль якості продукції здійснюється на кожному з виробничих етапів. Інноваційні вікна зі всесезонним склом Double Silver Steko стали справжнім революційним відкриттям. Всесезонне скло Double Silver Steko в 6 разів краще звичайного скла зберігає тепло, в 2 рази краще зберігає прохолоду і в 4 рази краще захищає будинок від УФ-променів.
Steko — одна з небагатьох компаній в Україні, яка має власну службу безкоштовної доставки поУкраїні, а також надає послугу безкоштовного підйому на поверх для жителів 28 великих міст. Обираючи Steko, ви обираєте краще!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 17905