Завод Akpen відкрив свій медіа-канал

Завод Akpen відкрив свій медіа-канал

Завод Akpen у рамках програми розвитку слідує не тільки курсу автоматизації виробництва і розширення асортименту новими моделями товарів, а й активно розвиває напрямок більш технологічних систем фурнітури (таких як розсувні та ін.)

Виробництво і реалізація такої продукції, а також розширення партнерської бази в країнах Європи і СНД визначило для заводу AKPEN гостру необхідність у розвитку каналів комунікації з діючими клієнтами.

У зв'язку з цим в загальносвітовому відео-хостингу YOUTUBE був створений офіційний медійний канал заводу AKPEN, на якому розміщуватиметься тематична інформація. Відео-огляди будуть присвячені, як самому заводу, так і темам за специфікою монтажу і роботи з продукцією ТМ АKPEN.

З 2016 року завод Akpen Plastik провів ребрендинг, який був однією зі складових стратегічної програми розвитку компанії. А відкриття нових каналів для спілкування та інформування своїх покупців - це також один з етапів даного процесу. Така позиція виробника дозволяє стати ближче до своїх партнерів і надавати інформацію у всіх зручних форматах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 17936
Алюмінієві профілі Profilco