«Дарвін Україна»: 5 років особистого прориву!

«Дарвін Україна»: 5 років особистого прориву!

Не можемо не поділитись враженнями від святкування справжнього року перемоги. А інакше не назвеш підсумки 2016 року, які 10 лютого у готелі «Alfavito» в колі друзів і колег по бізнесу влаштував Авторизований партнер REHAU компанія «Дарвін Україна».
Від REHAU на урочистість було запрошено керівника тех.відділу напряму Рішення для Віконної Індустрії Володимира Мудрака. Власне, він і привітав колектив «Дарвіна» з особистим проривом.
Для тих, хто не знає історії компанії, буде цікавим дізнатись, що свою діяльність вони розпочинали в якості дилерів, і лише в останні роки перейшли до власного виробництва. Тож ми вдячні особисто Генеральному Директору Володимиру Запарі, що навколо амбітних, як для сьогоднішньої економічної ситуації, цілей він зумів згуртувати команду таких самих амбітних професіоналів і отримав доволі прогнозований результат – значне збільшення продажів до попереднього року. До того ж за результатами останнього технічного аудиту на виробництві компанія підтвердила вірність високим стандартам REHAU, що було засвідчено подовженням статусу Авторизованого Партнера на 2017 рік.
Бажаємо тобі, «Дарвіне», і надалі тримати таку високу планку якості, довіри та успіху у партнерстві з REHAU!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 17939