Нове комплексне рішення для «теплого порога» від компанії «Універсалсервіс»

Нове комплексне рішення для «теплого порога» від компанії «Універсалсервіс»

Одне з пріоритетних напрямків компанії «Універсалсервіс» - це дверні пороги. Ми надаємо великий вибір в різних сегментах і для більшості профільних систем ринку України.
Сьогодні ми представляємо нове комплексне рішення для дверей, що дозволяє повністю виключити всі можливі неприємності з продуванням і промерзанням дверей, в частині порога.
Система включає в себе комплекс з теплого пластикового порогу з анодованої накладкою, два контури ущільнення, а також бічний ущільнювач «віндстоп».
Дане рішення повністю ізолює і запобігає можливому теплообміну між приміщенням і вулицею, розберем його по частинах:
• Багатокамерна ПВХ - пластикова основа, дозволяє зменшити «місток холоду» і дозволяє назавжди забути про проблеми з теплоізоляцією, як у випадку з алюмінієвими порогами. Алюмінієва накладка має високу стійкість до механічних і атмосферних впливів за рахунок анодованого покриття, товщиною 20 мікрон;
• 2 контури ущільнення. Перший контур - ізолює накладку, не дозволяючи їй промерзати. Другий контур - має форму замкнутого кільця і ​​повністю запобігає можливому продування в нижній частині дверей за рахунок великої площі перекриття;
• Бічний ущільнювач «віндстоп» - виготовлений з жорсткої основи і м'якого гумового ущільнювача. Відстоп замикає контур ущільнення, що перешкоджає продування в області з'єднання порога і рами і при цьому, не заважаючи легкому закривання стулки.
Поріг, пропонуємий нашою компанією, розроблений і виробляється нами, при постійному контролі на всіх етапах виробництва, тому ми гарантуємо якість і надійність нашого продукту. Також ми пропонуємо універсальні утримувачі порога, під 58, 60 і 70 мм. профільні системи.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 705 XX XX +380 48 705 1962
+380 48 705 XX XX +380 67 482 1916
Ідентифікатор: 17944