Вікна для життя: соціальний проект REHAU і ПАРТНЕРІВ на Луганщині
REHAU

Вікна для життя: соціальний проект REHAU і ПАРТНЕРІВ на Луганщині

Ми тішимось з кожної звістки про те, як наші вікна змінюють чиєсь життя на краще, особливо коли мова йде про найменших громадян країни. Ось нещодавно ми отримали одну з таких новин – лист подяки від колективу музичної школи естетичного виховання та бібліотеки Станично-Луганського району, що на Луганщині. Завдяки сучасним енергоефективним вікнам від REHAU і Партнерів педагоги і вихованці закладу перезимували цей рік в теплі та затишку.

Ще на початку листопада на Інфолінію REHAU звернулась Олена Миколаївна, бібліотекарка з селища Петропавлівка Станично-Луганського району, з скромним проханням про найпростіші, навіть глухі вікна, щоб заклад просто міг функціонувати. Ми однозначно вирішили, що вікна для дітей мають бути найкращими, тож запросили приєднатися до благочинності наших надійних Партнерів: компанія GlasTrösch погодилась виготовити енергоефективні склопакети, G-U Ukraine зобов’язалась забезпечити фурнітурою, ну а Дніпровський Авторизований партнер REHAU «АльфаВінд» взяв на себе заміри, виготовлення і встановлення вікон на об’єкті.

Але в якийсь момент виявилось, що довести добру справу до кінця не так вже і просто, адже селище знаходиться на межі бойових дій, і цивільні служби відмовляються здійснювати доставку на ті території.
На щастя і завдяки наполегливості Артема Кисельова, директора «АльфаВінд», знайшлись волонтери, які організували доставку вікон і монтажної бригади на місце. Так спільними зусиллями нам вдалось зробити дітям подарунок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 18001