GOODWIN відкрив новий салон у Харківській області

Компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, відкрила черговий салон в Харківській області: смт Куп'янськ-Вузловий, пл. Залізничників, 12а.

У новому салоні на стендах представлено повний асортимент продукції компанії: зразки віконних куточків у зрізі з різного профілю VEKA, підвіконня і не тільки білі, а й ламіновані в різні кольори.

Разом з тим розміщена інформація щодо технічних характеристик кожного профілю, згідно з якою є можливість вибрати вікна, як для квартири, де здебільшого використовується профіль з багатокамерними системами, так і для заміського будинку, в залежності від того, чи слугує він для постійного проживання або є виключно літньою дачею.

Тому, вибираючи вікна для забезпечення кращого збереження тепла в будинках, власники квартир та заміських котеджів воліють енергоефективні СПК з профілю ALPHALINE або SOFTLINE. До того ж, профіль SOFTLINE 82 дозволяє виготовляти вікна, забезпечуючи повну свободу при виборі їх конфігурації.

У новому салоні професійні менеджери допоможуть кожному клієнтові вибрати оптимальні вікна і двері, а також оформлять замовлення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 18011