Першого березня Компанія Goodwin провела семінар спільно з партнерами Veka і Roto для Дилерів Харкова і Харківської області

Першого березня Компанія Goodwin провела семінар спільно з партнерами Veka і Roto для Дилерів Харкова і Харківської області

У перший весняний день у Харкові відбувся семінар для представників віконної промисловості області, яку організувала компанія Goodwin. У рамках зустрічі обговорювалися найактуальніші питання, були презентовані нові продукти, які з'являться на ринку в цьому сезоні.

На конференцію, яка проходила під умовною девізом "Успіх - рух вперед", зібралися більше 170 людей, у тому числі дилери компанії з Харкова і області.

Директор виробництва компанії Goodwin Андрій Ковальов розповів учасникам форуму про те, як і за рахунок чого розширилося виробництво, зробивши особливий акцент на контролі якості продукції, що випускається, яке безпосередньо пов'язане з обсягом продажів, кількістю замовлень і іміджем компанії в цілому.

Також представники компанії-організатора конференції ознайомили присутніх із програмою PROZORRO - електронною базою даних, за допомогою якої проводяться публічні державні торги в режимі онлайн. Нагадаємо, що в кінці січня 2017 року компанія VEKA Україна розмістила на своєму сайті повний пакет документів, які необхідні для участі в торгах. Так, Максим Сичов - начальника відділу корпоративних продажів компанії Goodwin, більш докладно розповів, як за допомогою PROZORRO можна брати участь у різних тендерах.

Спеціально для учасників конференції організатори встановили стенди, на яких були розміщені віконні конструкції з оригінальним ламінуванням. На підставі цих зразків представник компанії VEKA Україна Микола Бондаренко продемонстрував можливості різних профілів, розповів про їхні технічні особливості, використання в інтер'єрномму просторі, і про ті переваги, які диктує сучасний ринок СПК.

На довершення теми оформлення і оснащення світлопрозорих конструкцій різного ступеня складності і конфігурації, були презентовані зразки компаній-виробників фурнітури, в тому числі Roto Frank.

Представники дилерської мережі Goodwin підкреслили не тільки багато корисної інформації для розвитку своїх компаній, а й отримали достатньо інструментів, що дозволяють рухатися вперед, до успіху.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
Ідентифікатор: 18023
Алюмінієві профілі Profilco