Утеплюйтесь разом з ПриватБанком та компанією “Віконда”!

Утеплюйтесь разом з ПриватБанком та компанією “Віконда”!

Гарна новина! Нещодавно Приват запустив “теплі” кредити для ОСББ та ЖБК. Так от компанія “Віконда” стала першою, чиї товари придбали задля утеплення в рамках програми:)
Кредит на утеплення під’їзду пластиковими вікнами найкращої якості, безпосередньо від виробника, отримало ОСББ «Фенікс-43» з Кривого Рогу.

Нагадаємо, що в рамках державної програми з енергоефективності, частина суми виданого населенню або ОСББ кредиту на утеплюючі матеріали підлягає відшкодуванню.
За умовами програми розмір відшкодування державою для ОСББ або ЖБК може становити від 40% до 70%.

"Цей теплий кредит, можна сказати, перший якісний результат використання державної програми енергозбереження в рамках співпраці з «ПриватБанком» в контексті такого масштабного утеплення, як багатоквартирний будинок. - зазначає Заступник комерційного директора компанії "Віконда" Віктор Шабельник. - Нам приємно носити прапор першості в такому потрібному країні проекті, оскільки ми одні з перших гравців ринку. І надалі плануємо
активно просували цей проект серед своїх партнерів і клієнтів, раз за разом все більше занурюючись в подробиці програми та її можливості. Від імені компанії "Віконда", я хотів би висловити впевненість в тому, що це не останній такий проект. Тим більше, що в технологічній частині, пов'язаній з виробництвом, на фабриці «Віконда» давно налагоджений випуск металопластикових конструкцій, які за своїми енергозберігаючими показниками можуть брати участь в програмі компенсаційних виплат. Скажу більше, наші вироби не тільки відповідають заявленим вимогам програми, а й перевищують їх за своїми показником енергоефективності та функціональності».

Обрати підрядника для реалізації енергоефективних заходів, як і постачальника супутніх матеріалів, можна в онлайн-магазині ПриватМаркеті

Закликаємо всі ОСББ України, звернути увагу на існуючі можливості і неодмінно скористатися програмою енергоефективності по утепленню, адже тарифи щорічно підвищуються, а теплозберігаючі технології показують найкращій результат економії і збереження комфортних кліматичних умов в приміщеннях.

Зі свого боку, співробітники компанії “Віконда” раді надавати консультаційну підтримку і пропонувати вигідні рішення всім замовникам в рамках співпраці з ПриватБанком!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 18031
Виробництво вікон Viknar`off