aluplast придбала американського постачальника ПВХ-систем Chelsea Building Products

aluplast придбала американського постачальника ПВХ-систем Chelsea Building Products

aluplast® зміцнює свої позиції на ринку США шляхом придбання постачальника ПВХ-систем Chelsea Building Products.

Група aluplast, яка володіє портфелем глобальних холдингів і є однією з провідних брендів в Європі, розширює свої можливості в сфері вікон і дверей, сайдингу, молдингів і т.д.

Завдяки придбанню компанії розташованої в Піттсбурзі, штат Пенсільванія, aluplast може розширити свої ринкові позиції на ринку США і спиратися на сильну репутацію торгової марки Chelsea і їх високоякісні продукти.

Chelsea Building Products також буде продовжувати працювати незалежно, зберігаючи свою нинішню ідентичність на ринку в Оукмонт, Пенсільванія.

«Всі в Chelsea з нетерпінням чекають партнерства з успішною глобальною компанією aluplast», - каже Пітер Девіл, президент і головний виконавчий директор Chelsea Building Products. «Це принесе додаткові технологічні знання і дослідження для інтеграції в наші поточні процеси. А також доповнить нашу філософію інновацій та безперервного вдосконалення продукції зміцнюючи нашу здатність надавати переваги для клієнтів обох компаній».

Дірк Зайтц, виконавчий директор aluplast, додає: «Ми розглядаємо Челсі як основу нашої глобальної стратегії. Це партнерство, а також досвід і знання ринку, які приносить Челсі, дозволять нам створити міцну платформу для істотного зростання в Сполучених Штатах. Завдяки спільним зусиллям ми зможемо досягти всі довгострокові стратегічні цілі, які перед собою поставили».

Про будівельні матеріали Chelsea:

З 1975 року Chelsea Building Products, Inc. проектує і екструдує ПВХ і композитні профілі для ринку будівельних матеріалів, включаючи вікна, двері, сайдинги, молдинги і багато іншого. Chelsea Building Products, штаб-квартира якої розташована в Оукмонті, штат Пенсільванія, є інтегрованим виробником, які надають виробникам і дистриб'юторам у Північній Америці дизайн виробів, розробку матеріалів, технологію виготовлення обладнання для екструзії і готовий продукт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 18065