Компанія GOODWIN провела в Києві конференцію для партнерів

Компанія GOODWIN провела в Києві конференцію для партнерів

У першій половині березня компанія GOODWIN провела в Києві конференцію для партнерів, присвячену інновацій у виробництві та актуальних питань просування СПК на ринку.

У рамках зустрічі представники компанії GOODWIN ознайомили присутніх з усіма видами профілю VEKA, розповіли про переваги та відмінності кожного. Також була представлена ​​вхідна група, як для внутрішніх приміщень, так і для установки зовні. Андрій Ковальов представив останні інноваційні розробки: панорамно-розсувну конструкцію VEKASLIDE, а також розсувну систему GOODWIN Patio, яка виготовляється з профільних систем SOFTLINE 82, SOFTLINE і EUROLINE.

У рамках презентації також були продемонстровані додаткові можливості, які пропонує компанія GOODWIN: арочні і нестандартні конструкції, ламіновані конструкції і система дуплекс, декорування склопакетів шпросами, декоративними накладками і архітектурними плівками.

Представник компанії Roto Frank Віталій Непітайленко розповів про інструмент "Конфігуратор вікон", що дозволяє зробити правильний вибір віконної конструкції відповідно до дизайну, а технічний фахівця в області віконної і дверної фурнітури Олександр Оніпко розповів про інноваційні віконних і дверних технологіях.

Начальника відділу корпоративних продажів компанії GOODWIN Максим Сичов розповів про електронні системи державних закупівель ProZorro. Детально зупинився на тому, як відбувається закупівля в цій системі, привів наочні приклади, як в режимі онлайн проходять торги і які послідовні кроки необхідно зробити його учаснику для позитивних результатів. Крім того, докладно пояснив, як працює Державна програма "Тепла оселя" і форми її кредитування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
Ідентифікатор: 18068
Алюмінієві профілі Profilco