ТМ "ВікноПлюс" представила серію новинок власного виробництва
ТМ "Вікно Плюс"

ТМ "ВікноПлюс" представила серію новинок власного виробництва

ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, постійно рухається шляхом вдосконалень та нових дизайнерських рішень, як лідер у розробці інновацій декорування металопластикових виробів.
Поповнення асортименту компанії новими позиціями пов'язано як з вимогами сучасного ринку СПК, так і з урахуванням індивідуальних потреб замовників.
У цьому сезоні ТМ "Вікно Плюс" представила новий ексклюзивний продукт - прозорий шпрос Crystalight з ефектом 3D. Саме за допомогою цього шпросу можна підкреслити індивідуальність та прозорість будинку. Зі шпросами Crystalight вікно виглядає більш елегантно та естетично. Також створюється ефект більш масивного вікна, чим воно є насправді. Ширина шпросу складає 12 мм, можливість використання в склопакеті товщиною: 24/ 32 /40 /44 мм.
Також побільшало в асортименті вхідної групи завдяки оздобленню дверей вкладами власного виробництва з нержавіючою накладкою. Нове рішення стане родзинкою універсальної дверної системи SOFTLINE та SOFTLINE 82, які відповідають останнім вимогам європейських стандартів, та створюють неповторний ексклюзивний дизайн житла, доповнюючи його затишок і зручність.
Крім того, компанія має можливість виготовляти вклади з різних типів скла - візерункових, тонованих, рефлекторних, доповнюючи їх різними декоративними елементами, такими як інкрустація. Це дозволяє задовольнити побажання найвибагливіших замовників. Якщо додати до цього різноманітні відтінки панелей, то полотно дверей стає ефективним інструментом у руках дизайнера, сприяючи кардинальному перетворенню внутрішніх інтер'єрів та фасадів будівель.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 18154