Компанія VELUX презентувала нове доступне двокамерне мансардне вікно
VELUX

Компанія VELUX презентувала нове доступне двокамерне мансардне вікно

InterBuildExpo 2017
В 2017 році компанія VELUX вивела на ринок України нове доступне мансардне вікно з лінії Premium Стандарт моделі GLL з двокамерним склопакетом для ще більшої енергоефективності.

Крім двокамерного склопакету вікно також оснащене системою ізоляції ThermoTechnology™ та спеціальними герметичними ущільнювачами для ще кращого захисту від тепловтрат.
Крім того, в моделі з двокамерним склопакетом реалізовані технологічні рішення нового покоління мансардних вікон VELUX. Зокрема, збільшення площі засклення на 10% дозволяє денному світлу та сонячним променям ще більше потрапляти до приміщення та підвищувати рівень надходження пасивного тепла. При цьому слід зауважити, що розміри вікон залишилися без змін. Звузилася лише рама вікна.
Вікно має загартоване зовнішнє скло та вентиляційний клапан, який забезпечить мансарду свіжим повітрям навіть без відчинення вікна, та захистить мешканців від пилу та комах.
Додатковою перевагою представленої моделі мансардного вікна є можливість вибору способу відкривання. Ручний режим — за допомогою оригінальної ручки-планки, яка встановлюється або знизу, або зверху вікна, що гарантує його безпечну експлуатацію у дитячій кімнаті.
Та режим дистанційний. При чому фахівцями компанії VELUX передбачено простий та комфортний перехід від ручного до дистанційного режиму управління вікном. То ж модель з лінії Premium Стандарт з двокамерним склопакетом легко модернізувати вже після встановлення. Це надзвичайно зручно у тому випадку, якщо вікна знаходяться не на відстані витягнутої руки.
Презентація нового мансардного вікна з лінії Premium Стандарт відбулася на виставці InterBuildExpo. Офіційні продажі стартували 3 квітня.
Загалом, в 2017-му році, відповідаючи на запити ринку, компанія VELUX розширила свій асортимент продукції лінією Premium Стандарт з трьома новими і цікавими моделями. Так, нова модель GZL є доступним рішенням класу Стандарт з основними характеристиками Premium лінії. Вологостійкі мансардні вікна моделі GLU (дерево запаяне в поліуретан) створені для приміщень з підвищеною вологістю.
Цікавою новинкою з лінії Premium Стандарт є модель GLL з двокамерним склопакетом, яка стала відповіддю компанії VELUX на запит споживачів щодо більш доступних вікон преміум класу та рішень з передовими енергозберігаючими характеристиками.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6065
Ідентифікатор: 18180
Алюмінієві профілі Profilco