Новий рівень безпеки з ТМ «ВікноПлюс»
ТМ "ВікноПлюс"

Новий рівень безпеки з ТМ «ВікноПлюс»

ТМ "ВікноПлюс", офіційний партнер VEKA Україна, придбала нове обладнання австрійської фірми LISEC для порізки безпечного та захисного скла — триплекс. Відтепер виробництво ТМ "ВікноПлюс" збільшило асортимент склопакетів та має можливість задовільнити бажання найвибагливішого клієнта. Поєднання профільних систем VEKA та склопакетів з триплексом виводять вироби ТМ "ВікноПлюс" на новий рівень.

Триплекс - сучасний матеріал, який наша компанія використовує для виготовлення різноманітних світлопрозорих конструкцій.
Тріплексація - є одним із способів посилення скла і підвищення його безпеки. На відміну від звичайного скла, він є більш міцним - його вкрай важко розбити і практично неможливо пробити наскрізь; безпечнішим - не здатний спонтанно зруйнуватися, а в разі пошкодження не розсипається, всі уламки залишаються на плівці; має кращу шумоізоляцією та підвищений захист від ультрафіолету.
Широке застосування скла в архітектурі як для зовнішнього скління, так і для інтер'єрних рішень, привело до підвищеного попиту на триплекс. Зокрема, в Європі при реалізації проектів зі скла практично скрізь застосовується саме триплекс.

Високоточне обладнання фірми LISEC дозволяє виконувати нарізку скла триплекс на найвищому рівні, запобігаючи появі сколів та тріщин на кромці скла. Лист багатошарового скла розрізається одночасно з обох сторін поверхні. Ламання проводиться роликом зверху і підняттям рейки знизу. Плівка розділяється нагріванням за допомогою інфрачервоної лампи знизу і подальшим механічним поділом спеціальним лезом зверху.

ТМ "ВікноПлюс" намагається досягти гармонійної єдності усіх елементів вікна - це профіль екстра-класу, спеціальна протизламна фурнітура, якісний склопакет та дотримання усіх вимог до проектування вікна
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Ідентифікатор: 18177