Завод AXOR відвідали партнери з Казахстану
AXOR INDUSTRY
Завод AXOR відвідали партнери з Казахстану

Завод AXOR відвідали партнери з Казахстану

У квітні 2017 року підприємство AXOR INDUSTRY відвідали представники віконних компаній з Казахстану. У ході візиту гості змогли детально ознайомитися з виробничими процесами заводу AXOR, відвідавши всі цехи нашого підприємства.

Особливу увагу гості звернули на власний гальванічний цех заводу AXOR, який має 2 автономні лінії. Саме у цьому виробничому вузлі відбувається нанесення захисного антикорозійного покриття на металеву поверхню деталей, яке забезпечує високу стійкість елементів фурнітури AXOR до агресивно впливу навколишнього середовища.
Гостям були безпосередньо продемонстровані лабораторні випробування елементів фурнітури в камері «соляного туману».

Варто відзначити, що фурнітура AXOR впевнено витримує понад 480 годин знаходження в камері «соляного туману» до появи червоної іржі.

Також у гостей була нагода відвідати лабораторію заводу, де проводяться тестування віконних конструкцій з фурнітурою AXOR на кількість циклів відкривання-закривання-відкидання вікна.

Згідно із результатами тестування фурнітура AXOR впевнено витримує понад 15 000 поворотно-відкидних циклів і більше 10 000 поворотних циклів відкривання вікна, що є аналогом 15 років активної експлуатації віконної конструкції.

По завершенні екскурсії гості перейшли в конференц-зал, де змогли задати всі запитання фахівцям нашої компанії. Висловлюємо подяку гостям за продуктивну зустріч, бажаємо швидкої реалізації намічених планів і поставлених завдань!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 18184