Компанія "Вікна Декор Енергія" оголошує про новинку в асортименті! Додавання ексклюзивних кольорів в ламінації з профілю VEKA!
Вікна Декор Енергія

Компанія "Вікна Декор Енергія" оголошує про новинку в асортименті! Додавання ексклюзивних кольорів в ламінації з профілю VEKA!

Новий погляд на поверхню вікна Spectral - це авторська технологія VEKA, що прийшла на зміну звичній ламінації. Головна відмінність вікон з профілю VEKA Spectral - міцність, безпека і більш тривалий термін служби.
Вікна «Вікна Декор Енергія» в кольорі Cherry Amaretto - відтінок, створений італійськими дизайнерами. Він дозволяє виготовляти вікна і двері в унікальному теплому стилі, виходячи за рамки звичних шаблонних рішень, а також вносити в оформлення будинку індивідуальні акценти.

Spectral Anthrazit Ultramatt
Вражаюча стійкість!
Досвід німецьких виробників показав, що VEKA Spectral стійкіша до механічних пошкоджень і подряпин. Ваші вікна будуть мати бездоганний вигляд ще довше!

Захист від перегріву
Фактура VEKA Spectral має дуже високу відбивну здатність, виключаючи ймовірність деформації профілю і підтримуючи комфортну температуру у Вашому домі в спекотні дні.

Довговічність!
Вікна з новою поверхнею Spectral мають високу стійкість по відношенню до всіх видів зовнішніх впливів.

Стильне рішення!
Відтінки сірого кольору в оформленні фасаду підкреслять Вашу відданість сучасному європейському стилю.

Доторкнися до інновації!
Унікальність вікон VEKA Spectral поширюється не тільки на дизайн. Профілі мають чудову шовковисту текстуру, яку приємно відчувати кінчиками пальців.

Cherry Amaretto
Бездоганний зовнішній вигляд!
Спеціальна композиція плівки і високу якість ламінування VEKA забезпечують високу стійкість поверхні вікна до найрізноманітніших впливів: механічних, температурних, інсоляціонних.

Різноманіття застосування
Вікна в кольорі Cherry Amaretto ідеально підійдуть для будь-якого інтер'єру, будь то кам'яний будинок, що розташовує до себе суворою класикою, дерев'яний зруб для любителя лісового усамітнення, або ж екстравагантний котедж для прихильника сучасного архітектурного авангарду.

Захист від перегріву!
Застосування технології Cool Colors запобіжить перегріванню і деформації вікон навіть при самій спекотній погоді.

Легкість догляду!
Рівна гладка поверхня вікна, виконаного в кольорі Cherry Amaretto, несприйнятлива до вуличного бруду і пилу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 863 XX XX +380 67 863 2848
+380 67 863 XX XX +380 66 012 0593
Ідентифікатор: 18218