Участь aluplast та Студії вікон у міжнародному мотокросі WSC 2017

Участь aluplast та Студії вікон у міжнародному мотокросі WSC 2017

aluplast разом із компанією "Студія вікон" виступили спонсорами на чемпіонаті світу з мотокросу на мотоциклах з колясками. Мотокрос у Чернівцях — це не просто заїзд, це битва кращих на пагорбах та схилах українських земель, коли на зубах скреготить пісок, і де кожна помилка може коштувати життя.

Неможливо спокійно споглядати за цим видовищем, ти ніби разом із спортсменами підкорюєш небезпечний трамплін і відриваєшся від землі...
Що не кажи, а як приємно приймати подібні чемпіонати в Україні, особливо в такому старовинному і чудовому місті як Чернівці. Позмагатися на чернівецькій трасі «СуперКрос», конфігурація якої складається з 17-ти поворотів і 14-ти трамплінів, крім українських спортсменів, приїхали представники Австрії, Великобританії, Нідерландів, Швейцарії, Німеччини, Франції, Бельгії, Чехії та країн Прибалтики, серед яких такі аси, як десятиразовий чемпіон світу Даніель Вільямс, Стюарт Браун і Валентин Жиро. Суддівську колегію очолили представники з Румунії, Бахрейну, Венесуели та Естонії.
Ми дуже щасливі, що змогли стати частиною цього феєричного змагання, це був незабутній досвід для кожного з нас.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 18233
Ролети з теплим коробом GANT