Майбутні фахівці обирають свій професійний шлях
WDS

Майбутні фахівці обирають свій професійний шлях

13 червня в рамках освітньої програми "Навігатор по професіях" до компанії МІРОПЛАСТ завітали юні майбутні професіонали.

Гостей зустрів територіальний менеджер зі збуту Андрій Солоп та провів презентацію, в якій велику увагу приділив організаційній структурі компанії та професійним особливостям тієї чи іншої посади на підприємстві, розповів, як започатковувалась компанія та яких вершин досягла сьогодні.

Після презентації була запланована екскурсія на виробництво. Заступник начальника цеху з виробництва ПВХ-профілю Анатолій Бунчук, який вже майже 10 років працює на виробництві МІРОПЛАСТ провів гостей по офісу та виробництву, детально описуючи важливі аспекти роботи кожного департаменту та цехів. Найбільше дітей вразила лабораторія перевірки якості, де наш досвідчений інженер-технолог Денис Комліченко разом з гостями тестував ПВХ-профіль на вимірювальних приборах.

Не дивлячись на те, що візит до нашого підприємства був кінцевим у «навігаторі», діти завзято уважно слухали та активно ставили питання.

Компанія МІРОПЛАСТ підтримує подібні заходи, що допомагають молоді зрозуміти, чого можна досягти, обираючи професію до душі. Для нас особливо важливо, щоб діти розуміли, що в рідній країні є можливості для успішного кар'єрного розвитку, адже вони - майбутнє, яким ми будемо пишатися.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 18324