Завод AXOR відвідали ТОП-менеджери компаній і представники Європейської Бізнес Асоціації
AXOR
День відкритих дверей AXOR

Завод AXOR відвідали ТОП-менеджери компаній і представники Європейської Бізнес Асоціації

У червні 2017 року відбулося відразу два заходи в рамках проекту День відкритих дверей AXOR. 1 червня наш завод відвідали учасники освітнього проекту Business Centre Popcorn, в рамках якого вдосконалять свої знання й управлінські навички керівники компаній різної спрямованості.

Приємно відзначити, що серед відвідувачів у цей день був представник мережі салонів «Центр вікон», який згодом поділився з нами тим, що відвідування нашого заводу "зробило переворот у його голові" щодо сприйняття нашої фурнітури. Через деякий час (на наступний День відкритих дверей 10 червня) він вирішив приїхати до нас ще раз і вже зі своїм партнером.

10 червня у Дні відкритих дверей AXOR брали участь як дилери й виробники з віконної галузі, так і представники Європейської Бізнес Асоціації (EBA) і Дніпропетровської обласної ради.

Гості високо оцінили систему побудови бізнес-процесів в компанії, масштаби й технологічність виробництва, а також звернули увагу на унікальну систему очищення стічних вод AXOR.

Один з відвідувачів навіть зазначив наступне: «Ваше підприємство випередило свій час - з позиції захисту навколишнього середовища». (Мова йде про новий законопроект в Україні - стосовно відповідності роботи виробничих підприємств європейським нормам з питань безпеки навколишнього середовища). Варто відзначити, що при будівництві заводу AXOR у 2011 році всі технології були реалізовані відповідно до європейських норм.

Компанія AXOR INDUSTRY завжди рада бачити у себе в гостях всіх, хто цікавиться розвитком віконної галузі, і завжди відкрита до нової співпраці для досягнення спільної мети.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 18325
Виробництво вікон Viknar`off