Тренінг-марафон від Miroplast Business School у Молдові
WDS

Тренінг-марафон від Miroplast Business School у Молдові

Сім тренінгів за сім днів - саме такий марафон провів керівник Miroplast Business School Олексій Козін з 8 по 16 червня для молдавських партнерів бренду WDS.
На навчанні були присутні співробітників компаній – дистриб’юторів та переробників віконних систем з ПВХ-профілю виробництва МІРОПЛАСТ.
Олексій Козін на тренінгах використовує свій досвід тренера та знання в області психології та коучинга, тож учасники отримують не просто знання та навички, а цілісне розуміння численних робочих та особистих ситуацій. Цього разу Олексій розкривав такі теми, як: «Комплексне навчання партнерів WDS», «Телемаркетинг», «Управління конфліктами».
Для багатьох партнерів це був перший досвід проходження навчання у такому форматі. Від цих партнерів вже отримане запрошення до подальшого співробітництва.
Тренінги проходили в активній та дружній атмосфері. Також в процесі навчання учасники проходили тестування на знання віконних систем WDS та теорії продажу. Всі учасники тренінгів отримали чіткі цілі в саморозвитку та енергію у їх досягненні.
Ми дуже раді збільшенню кількості кваліфікованих спеціалістів з нашої продукції в Україні та за її межами та бажаємо успіхів у подальшому розвитку!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 18345