"4 Поверх Вікно Від і До" починає працювати за програмою IQ energy
ТМ "4 Поверх Вікно Від і До"
Пластиковые окна по программе IQ energy от ТМ "4 Этаж"

"4 Поверх Вікно Від і До" починає працювати за програмою IQ energy

Компанія «4 Поверх», яка пропонує широкий асортимент металопластикових вікон, балконів і лоджій у Києві з професійною установкою, приєднується до програми IQ energy.

Як працює IQ energy
Метою програми, яка реалізується за сприяння Європейського банку реконструкції та розвитку, є підвищення енергоефективності житлового сектора України. Передбачається, що участь у програмі дозволить клієнтам значно поліпшити енергоефективність своїх квартир і зменшити комунальні витрати.
При покупці енергоефективного обладнання в кредит на суму до 15 тисяч євро в гривневому еквіваленті клієнти отримують право на виплату компенсації від ЄБРР у ​​розмірі 35% від загальної суми і максимально до 3 тисяч євро. Компенсація перераховується на банківський рахунок особи в банку, в якому було взято кредит, протягом декількох тижнів після перевірки якості робіт постачальника на відповідність умовам програми.

Переваги IQ energy
Програма IQ energy дозволить швидко і якісно утеплити житло за вигідною ціною. Клієнти компанії «4 поверх» зможуть скористатися унікальними перевагами:
• Придбання та встановлення металопластикових вікон, балконів, лоджій у кредит на привабливих умовах з вигідними процентними ставками, які надаються банками-партнерами.
• Можливість оформлення кредиту без довідки про доходи протягом одного дня.
• Отримання компенсації до 3000 євро залежно від розміру кредиту, що включає не тільки ціну основних матеріалів, але і вартість монтажу і супутніх товарів.
За матеріали і обладнання, які можна придбати за програмою IQ energy, не доведеться сумніватися, адже всі товарні позиції, відповідають найвищим євростандартам і проходять строгий контроль фахівців перш, ніж вступати в продаж.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 744 XX XX +380 50 744 6749
+380 50 744 XX XX +380 67 407 9259
+380 50 744 XX XX +380 93 095 2959
Ідентифікатор: 18458