"Вікнопром" відсвяткував 10-річний ювілей

"Вікнопром" відсвяткував 10-річний ювілей

Завод металопластикових конструкцій "Вікнопром", партнер VEKA Україна, в цьому році святкує 10-річчя з часу заснування компанії. Урочистості з нагоди ювілею пройшли 8 липня, на яке були запрошені співробітники та дилери компанії.

"Вікнопром" засновано навесні 2007 року, спеціалізується на виготовленні вікон і дверей з профілю VEKA з фурнітурою Winkhaus. За минуле десятиліття поширилась дилерська мережа компанії, охопивши області Західної України.

На святкування ювілей були запрошені дилери заводу з Львівської, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, постачальники та безпосередньо працівники всіх підрозділів компанії. Не забули і про колишніх співробітників, про тих, хто стояв біля витоків створення віконної компанії.

Директор заводу висловив подяку всім партнерам за довгу, надійну та плідну співпрацю, кращим працівникам заводу були вручені премії.

Неформальна частина свята пройшла весело, розкуто, щиро та невимушено. За приємними розмовами та запальними танцями час минув дуже швидко, залишивши тільки позитивні емоції та незабутні спогади.

Компанія "Вікнопром" і надалі має намір розвиватися та досягати нових вершин, виготовляти якісні конструкції, щоб споживачі були задоволені.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 18461