У центральному офісі підприємства «Відкриті вікна» пройшов семінар з енергоаудиту та енергоефективності

У центральному офісі підприємства «Відкриті вікна» пройшов семінар з енергоаудиту та енергоефективності

Підприємство "Відкриті Вікна", як єдиний виробник енергозбережних вікон в Павлоградському регіоні, і, як партнер Приватбанку за державною програмою теплий кредит, бере безпосередню участь в заходах термомодернизации павлоградських будинків. Для тіснішого знайомства і плідної співпраці в центральному офісі компанії 14 липня 2017 року був проведений семінар для глав ОСМД. Основною темою семінару став енергоаудит і зниження енерговитрат шляхом придбання й установки енергозбережних вікон. Відкривала захід керівник Ресурсного центру "ОСМД - майбутнє Павлограду" Оксана Горовая. Директор підприємства "Відкриті Вікна" Бондаревский Владислав Миколайович ознайомив слухачів з історією й основними принципами роботи компанії, а представник концерну Rehau Кащенко Павло провів короткий курс енергоаудиту і пояснив важливість якісного монтажу пластикових вікон. Будучи авторизованим партнером компанії Rehau, наше підприємство було нагороджене дипломом, що ознаменував 7 років успішної співпраці.
Про вигоду державної програми кредитування з наступною компенсацією на енергоефективне обладнання розповів директор Павлоградського філіалу Приватбанку Шаповалов Микола Пантелійович.
В ході семінару була проведена екскурсія по заводу, на якій відвідувачі змогли наочно побачити всі етапи виробництва, і переконатися в якості комплектуючих наших вікон.
Завершував семінар фуршет, під час якого всі бажаючі могли в невимушеній обстановці поставити один одному запитання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 170 XX XX +380 93 170 1307
+380 93 170 XX XX +380 99 123 4000
+380 93 170 XX XX +380 96 506 8137
Ідентифікатор: 18538