Віконда розробила нову пропозицію — «Віконда Комфорт»

Віконда розробила нову пропозицію — «Віконда Комфорт»

Зустрічайте ексклюзивну пропозицію «Віконда Комфорт», створену у відповідь до сучасних вимог скління будинків, серед яких: безпека, енергозбереження, сонцезахист, висока якість, сучасний дизайн та розумна ціна.

Пропонуємо вам ознайомитися із перевагами, на які слід акцентувати увагу:

Енергоефективність вищого рівня
- 2 контури ущільнення та монтажна ширина 82 мм забезпечують високий рівень теплозбереження профільної системи.
Комфортний температурний режим
- в залежності від місця розташування вікна можна обрати або подвійне енергозбереження (тіньовий бік: 4i-16Ar-4-16Ar-4i, 44 мм) або «2 в 1»: сонцезахист і енергозбереження (сонячний бік: 4Solar-16Ar-4-16Ar-4i, 44 мм). В обох варіантах енергозберігаючий двокамерний склопакет з двома камерами заповненими агроном, підвищує рівень теплозбереження та зберігає більше тепла в приміщенні.
Сонцезахист у подарунок
- сонцезахисне напилення знижує вплив ультрафіолетового випромінювання, зберігаючи меблі та інтер'єр від вигорання та відбиваючи більшу частину тепла назовні. Окрім того, в новій пропозиції сонцезахисний склопакет Solar йде за ціною лише енергозберігаючого склопакета.
Стійкість до деформацій
- зміцнення профілю армуванням товщиною 1,5 мм Квадратної форми у рамі та 1,5 мм П-образної форми у стулці – додає статики готовому виробу та попереджує будь-які деформації.
Захист від зламу
- ергономічна фурнітура Axor S+ із функцією протизламу з двома протизламними планками забезпечує захист від зламу, який опціонально можна підвищити до рівня RC1 шляхом додавання ще 2-х протизламних планок.
Сучасний зовнішній вигляд
- профільна система має класичний зовнішній вигляд завдяки прямокутній формі стулки, що робить її універсальною та прийнятною до використання у будь-яких архітектурних та інтер'єрних стилях.
Ідеальний колір
- ламінація профілю можлива у традиційних теплих кольорах «Золотий дуб» та «Горіх» або сучасному стильному кольорі «Антрацит» (усі варіанти доступні у зовнішній та двосторонній (в масі) ламінації).
Зручна ручка
- віконні конструкції «Віконда Комфорт» комплектуються зручними та надійними у використанні німецькими ручками серії HOPPE Compact.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 560 XX XX +380 67 560 4370
Ідентифікатор: 18580
Алюмінієві профілі Profilco