Akpen презентував нову модель віконної ручки

Akpen презентував нову модель віконної ручки

Віконний ринок не стоїть на місці, а постійно розвивається, пред'являючи нові вимоги до віконно-дверних і фасадних конструкцій. Завод Akpen, враховуючи тенденції ринку, активно розширює і удосконалює лінійку своїх товарів, щоб його партнери були забезпечені продукцією, що відповідає актуальним трендам ринку.

Цього разу конструкторське бюро заводу Akpen розширило лінійку віконних ручок. У виробництво запущена нова модель алюмінієвої ручки, що має привабливу формовку зі зовнішньої сторони і більш зручну внутрішню частину. При цьому клієнтам продукція буде представлена ​​в двох модифікаціях: посиленою (для важких стулок) і полегшеною (для стандартних поворотно-відкидних вікон).

Нова модель ручки була попередньо виготовлена ​​на 3D принтері для оцінки ергономічності її форми та інших технологічних характеристик.

Партнери Akpen відзначають, що постійна модернізація виробництва і впровадження нових технологій дозволяє заводу випускати продукцію стабільної якості, а автоматизація процесів забезпечує прийнятний рівень цін на товари.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 18639