Для учасників акції «Подорожуй з AXOR» організований сплав на плоту по Дністру
AXOR
Сплав на плоту від AXOR INDUSTRY

Для учасників акції «Подорожуй з AXOR» організований сплав на плоту по Дністру

Компанія AXOR INDUSTRY, як і було заявлено при старті Акції «Подорожуй з AXOR», організувала захопливу подорож для переможців літнього періоду Акції - сплав на плоту мальовничими місцями України.

За ці два дні, 16 і 17 вересня, учасники сплаву стали однією командою, об'єднаною добрим настроєм, взаємовиручкою, відвагою і любов'ю до краси цих чарівних і старовинних місць, де уздовж Дністра серед висунутих скельних породах археологи і досі знаходить артефакти епохи палеоліту.

Звивистими берегами Дністра пліт вів досвідчений капітан з помічником, які навчали учасників славу різним тонкощам цієї справи та допомогли команді впоратися з труднощами в дорозі, як - управління плотом у повній темряві вночі.

Нагородою для втомлених мандрівників наприкінці першого дня став відпочинок у чудовому автентичному готелі "Хмелева". Саме тут сонячним ранком подорожні мали можливість поплавати в басейні і насолодитися мальовничим видом і п'янким запахом дубового лісу.
Другий день подорожі порадував гарною погодою, що дало можливість команді позасмагати і поплавати в чистих, прохолодних і швидких водах Дністра, і навіть порибалити.

Окремо хотілося б відзначити кока плота AXOR, справжнього козака Василя. Він дивував і радував команду протягом двох днів смачними і ситними стравами, приготованими прямо на плоту на обладнаному мангалі.
Справжній український борщ з м'ясом, салом та часником; смачний розсипчастий плов; шашлик з трьома видами м'яса, а на ранок - супчик з домашньої курочки, пророщеної квасолі і зібраних під час сплаву білих грибів. Все це було приправлено жартами і веселими історіями. А що може бути краще для сміливих і захоплених своєю справою віконщиків, які кинули в ці два дні виклик стихії!

До вечора другого дня всі учасники сплаву зійшлися на думці, що така подорож просто необхідна - як для емоційного «перезавантаження», здатного надати по-справжньому глибокий відпочинок, так і для того, щоб отримати новий заряд сил і натхнення.

Фотозвіт з подорожі можна подивитися на офіційній сторінці AXOR INDUSTRY в Facebook.

Нагадуємо, що Aкція «Подорожуй з AXOR» триває!
Кращі продавці вікон за підсумками Акції будуть запрошені на феєричну шоу-програму від AXOR і зможуть взяти участь в розіграші поїздки в столицю світового прогресу і будівництва - Дубай, туристичної путівки в кращий SPA-готель України Verholy, а також такої необхідної техніки для бізнесу як Apple.

Деталі акції - на сайті компанії axorindustry.ua
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 18655