Akpen провів навчальний семінар для своїх партнерів

Akpen провів навчальний семінар для своїх партнерів

Технічні фахівці заводу Akpen у жовтні поточного року відкрили черговий цикл виїзних навчальних семінарів. Перший з яких відбувся в Казахстані і був присвячений поворотно-відкидним системам TTS.

Платформою для проведення семінару виступив завод Fores, який є другою виробничим майданчиком заводу Akpen. Представники Fores`а провели екскурсію по виробництву, продемонструвавши учасникам обладнання і процес випуску продукції.

Семінар охопив безліч питань і тим, які будуть корисні як виробникам так безпосередньо і продавцям віконно-дверної фурнітури. Основна частина семінару була присвячена технічним аспектам поворотно-відкидних систем TTS.

Учасники семінару взяли активну участь в обговоренні питань, пов'язаних безпосередньо з презентацією і продажем продукції заводу. Що надало хорошу можливість для обміну накопиченим досвідом і знаннями.

На завершення заходу фахівець Akpen відповів на ключові питання аудиторії і продемонстрував прийоми роботи з індивідуальним підходом до виявлення потреб виробника вікон.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 18837
Алюмінієві профілі Profilco