Фабрика вікон Болена: 20 років з REHAU
REHAU

Фабрика вікон Болена: 20 років з REHAU

Ще одна історія тривалістю в 20 років…
24 листопада свій ювілей святкувала «Фабрика вікон Болена». Пригадати, як все розпочиналось, в бенкетній залі ресторану «Брізоль» м. Чернівців зібралось більше 300 гостей.
Для REHAU це також особливе свято, адже становлення і успіх «Болени» нерозривно пов’язані з ім’ям нашого бренду. Привітати Партнера і вручити Ювілейний Диплом від Президента REHAU Group Йобста Вагнера завітали Керівник бізнес-напряму Рішення для Віконної Індустрії ТОВ «Рехау» Ігор Бінковський і Директор Львівського Бюро продажів Андрій Савчук. Згадували перше виробництво, яке наприкінці 90-х було значно меншим, ніж бенкетна зала, в якій сьогодні вшановували ювіляра, перші об’єкти, перші складні, майже ексклюзивні конструкції, і ще багато чого, що ми вперше опановували разом, розвиваючи вітчизняний віконний ринок.
Від імені REHAU Ігор Бінковський привітав власників з головними досягненнями цих років, сучасним технологічним виробництвом, яке дозволяє виготовляти кількасот конструкцій підвищеної складності на день і, безперечно, злагодженою командою, яка творить і підтримує репутацію надійної торгової марки. А.Савчук окремо подякував директору ТМ «Болена» Богдану Степановичу Кіндрачуку за чудовий колектив і вміння за великими справами не загубити цінність і потреби кожного окремого співробітника. На його думку, власне атмосфера довіри і небайдужості один до одного є фірмовою ознакою «Болени», тож побажав триматися її і надалі, особливо в роботі з Партнерами та клієнтами.
Як завжди буває на урочистостях, не обійшлось без приємних сюрпризів. Коли керівники компаній вирішили обмінятися пам’ятними відзнаками, виявилось що не тільки в роботі, а й в манері робити подарунки наші погляди і смаки співпадають майже на 100% – кришталеві стели з подякою за успішні роки співпраці відрізнялися лише формою ограновування.

Від усієї команди REHAU бажаємо Партнеру побільше успішних, творчих проектів і, звичайно, побільше теплих вікон під знаком ТМ «Болена»!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 18852