Rehau виступила спонсором учнівської конференції «Енергетика, екологія і логістика»
REHAU

Rehau виступила спонсором учнівської конференції «Енергетика, екологія і логістика»

2 грудня в Приазовському державному технічному університеті відбулась восьма регіональна науково-практична конференція для школярів і студентів «Енергетика, екологія і логістика».

Представники 17 загальноосвітніх навчальних закладів Маріуполя подали на конкурс понад 100 власних наукових розробок. Конференцію з урочистого привітання відкрив ректор університету В’ячеслав Волошин, зокрема він подякував вчителям шкіл за навчання та гідне виховання молоді, а також всім, хто підтримує захід протягом багатьох років. З привітальним словом також виступили Ваагн Мнацаканян, директор Департаменту екології та енергоменеджменту Маріупольської міської ради, і Лідія Коробченко, заступник директора науково – методичного центру Департаменту освіти Маріупольської міської ради.

Теми доповідей, що були винесені до обговорення, були найрізноманітнішими, проте переважна більшість з них торкалась проблем економії енергоресурсів. Як і минулих років, компанія REHAU виступила спонсором даного заходу, винагородивши авторів найкращих робіт цінними призами.

За результатами інтелектуальних змагань:
1 місце здобув Богдан Гуйкур, учень Маріупольського механіко-металургічного коледжу.
2 місце - Кирило Стрельбицький, учень 8 класу ЗОШ №27.
3 місце - Даниїл Шувалов, учень 10 класу школи-ліцею №14.

Спеціальною відзнакою нагороджена робота Дар’ї Рябухи, учениці 11 класу Маріупольської гімназії № 2.

Особливої уваги заслуговує доповідь Кирила Стрельбицького «Пристрій, хмарний сервіс та комп’ютерні програми для моніторингу режимів роботи бойлера». Кирило також є автором комп'ютерних програм для даного пристрою, викладених шістьма мовами!

Вітаємо всіх переможців конференції й бажаємо нових наукових досягнень!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 18887
Алюмінієві профілі Profilco