В асортимент компанії ТБМ-Україна введені нові замки для алюмінієвих дверей виробництва ASSA ABLOY

В асортимент компанії ТБМ-Україна введені нові замки для алюмінієвих дверей виробництва ASSA ABLOY

ASSA ABLOY є світовим лідером у виробництві замкових рішень, відповідаючи найвищим вимогам споживачів і забезпечуючи надійний захист і зручність у використанні.
ASSA ABLOY представлений практично у всіх куточках світу, як на великих, так і тільки початківців ринках, з провідним становищем у більшій частині Європи, Північної Америки та Австралії. У секторі електромеханічних виробів безпеки, що швидко розвивається, Концерн має провідні позиції в системі управління доступом, технології ідентифікації, автоматичних дверей і безпеки готельного спектра.
З початку заснування в 1994 році, Концерн ASSA ABLOY виріс із регіональної компанії в міжнародну компанію, у якій працює більше 46 000 чоловік, а продажі перевищують 7.3 мільярдів EUR. Як світовий лідер замкових рішень, ASSA ABLOY пропонує найповніший діапазон рішень для всіх видів дверей.

Початок співпраці ТБМ-Україна і ASSA ABLOY - перша поставка ригельних замків для алюмінієвих дверей як з фалевими, так і з роликовими засувками різних дорнмасів (25 мм, 30 мм, 35 ​​мм). Замки відносяться до сегменту преміум, збалансована демократична ціна - приємна новина для клієнтів компаній, що виробляють алюмінієві двері.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 18894