Розширено асортимент у профільній системі - ALTEST

Розширено асортимент у профільній системі - ALTEST

Компанія «Візаж-Схід» розширила лінійку профільних системи ALTEST (Болгарія) і пропонує великий вибір систем з теплого й холодного алюмінію для скління: лоджій, балконів, павільйонів, кіосків, літніх веранд, зимових садів, фасадів, терас, басейнів і багатьох інших приміщень.
Системи відкривання:
1) Поворотно-відкидні
- холодна серія Pony-375;
- тепла серія Eskimos-530;
- тепла серія WS-70;
- Алюмінієва система офісних перегородок Office-900;
2) слайдингове (паралельно-розсувне) відкривання.
- холодна серія Sliding -1000;
3) Фасадна система.
- фасадна серія CW-50;
• Фурнітура Stublina
Наші вироби виготовляються з високоякісних профілю - ALTEST (Болгарія).
Серія Series-300.
Пропонуємо Вашій увазі систему холодних профілів Series-300.
Серія в себе включає алюмінієвий профіль з монтажною шириною 45,5 мм, що дозволяє виготовляти габаритні офісні перегородки, дверні групи, а також офісні кабінки. При використанні механічних стиків є можливість складання конструкцій безпосередньо на об'єкті. Простота серії зменшує кількість найменувань як самого алюмінієвого профілю, комплектуючих, а також фурнітури яка встановлюється в ній.

Серія Office-900
Алюмінієва система офісних перегородок Office-900 є найкращим вибором із систем для виготовлення різного типу і конструктиву офісних перегородок, переговорних кімнат, коридорних зон, допоможе з вирішенням поділу торгових площ, а також побудові індивідуального дизайну інтер'єру приміщень різного типу призначення. Дана система стаціонарних перегородок має високу жорсткість конструкції і відмінну звукоізоляцію. Простота виготовлення конструкцій дозволяє здійснювати збірку і монтаж безпосередньо на об'єкті. Відмінність даної системи від цегляного перекриття це широка можливість для декорування приміщень.

Серія Pony - 375
Профіль системи «PONY - 375» проектуються, щоб відповідати всім вимогам кінцевого споживача. Завдяки тому серія «PONY - 375» - користується широкою популярністю серед всіх систем компанії ALTEST.
Ця профільна система доступна для широкого кола споживачів; вони мають модний проект і підходять для всіх видів будівель і нутрощів.

Серія Sliding - 1000
Розсувна система Sliding-1000 - оптимальне рішення для виготовлення розсувних конструкцій. Розсувні конструкції застосовуються для виготовлення балконів, офісних, а також і міжкімнатних дверей.
Основні переваги:
- Можливість виготовлення конструкцій великих розмірів, використовуючи при цьому меншу кількість стулок.
- Максимально можлива вага стулки 80 кг;
- У серію Sliding встановлюються стулки з заповненнями скла від 4-10мм, і склопакетів до 21мм.
- Розсувні систему москітної сітки що дозволяє виключити зняття її, а тільки легким рухом зсунувши в потрібну сторону.

Серія Eskimos - 530
Eskimos - 530 це перш за все серія профілів із поліамідним терморазривом, а також шириною 53 мм і 69 мм, дана система відповідає всім вимогам щодо опору теплопередачі та вимогам які висуваються для даних типів систем, а також звуковій ізоляції і безпеки. Дана серія передбачає установку склопакетів шириною до 38 мм.
Іншою перевагою цієї системи є її сконструйованість, у ній можуть застосовуватися всі види відкриттів - як моноосьовий, так і двовісні двері і вікна.

Серія WS-70
Шановні партнери!
Наша компанія повідомляє Вам про майбутнє надходження абсолютно нової і більш енергозберігаючої серії алюмінієвої профільної системи ALTEST. Дана система має багато переваг:
- наявність поліамідного терморазрива шириною 30 - 34 мм, а також багатокамерного термомоста;
- ширина дверної стулки 70 мм, а ширина віконної 79 мм;
- Виготовлення профільних систем тільки з первинного алюмінієвого сировини.

Серія CW-50
CW-50 це перш за все найкраще рішення по склінню великих об'єктів, таких як багатоповерхові житлові та нежитлові будівлі, приватні сектори, скління ринкових і інших площ. Ідеально поєднується як із теплими, так і з холодними серіями профільних систем ALTEST. Досить широкі технічні характеристики дозволять створити потрібну для Вас конструкцію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 18905